G. S Pincetu - Surgi Razredu Nerđajućeg Čelika - Naklon Napojnicu Za Stručnjak Za Obrve Oblikovanje I Lica Uklanjanje Dlaka - Sa Bonus Zaštitne Torbu - Najbolji Alat Za Muškarce I Žene (Srebrni)

G. S Pincetu - Surgi Razredu Nerđajućeg Čelika - Naklon Napojnicu Za Stručnjak Za Obrve Oblikovanje I Lica

KM 25.43

Iznos

TI SI SUPERIORNIJI.Umoran sam od poravnanje je za loš proizvod?U obliku do savršenstva koristeći Surgi Razredu nerđajućeg čelika, G. S pincetu su pogodne za salon koristi u niskoj ceni.Krajnje je briga kako bi se osigurala svaki alat upozna njemački Razredu industrije standardima i pojedinačno pregledao za kvalitet prije isporuke.Kiselina-dokaz i rust-dokaz, ovi instrumenti su dizajnirani da završimo posao dosljedno zadržavajući svoj sharpness i pravilan poravnanja.ZASLUŽUJEŠ NASTUP.G.S obratili pažnju na "slomi kosu" i "kosu promakne" komentara vidjet ćeš na DRUGOM proizvod kritike i ima prilagođen ovi alati za vaše posebne potrebe.Napravljena Precizno Poravnat Maltene i Kalibrisana Ruku Napetost, G. S garancije efikasan uklanjanje neželjena kosu kod korena.TI SI SAMOUVEREN.Uvjeren izgleda najbolje.Stručno definiše obrve, iskopaj bradu kosu, ukloniti nos kose i sve neželjena dlake na telu.Mršav, slanted maltene pružamo savršen pristup da stisak čak i mali, dobro dlake.Sigurno ukloniti splinter s lakoćom.Drži G. S pincetu u tvoju prvu pomoć ili torbicu za higijenski hitne slučajeve.ZASLUŽUJEŠ KONTROLU.Držite provesti čist, oštra i putovanja prijateljski Bonus Zaštitne Torbi.Radi svoj pincetu uvijek isklizne iz prstiju?G. S je rješenje.Kalibrisana Ruku Napetost daje nježan otpor dok ergonomske tijelo dizajn pruža dodao kontrolu.I muškarci i žene uživaju udobno pojmiti sa pincetu' 3.5 cm, dužina.Isto Kao Slika.


Glavna svojstva

Izbor kupca

Obrvu Pincetu – 20 G

KM 12.26

Proizvođač garancija ne može primijeniti.Obrvu pincetu idealno za uredna i precizan uklanjanje dlaka.Moderan dizajn.Pravo napojnicu.Ukloni obrve nakon pravcu rasta.Frank Upravniče barba'