Cloudro VR Slušalice - u 3D-u Virtualnu Stvarnost Naočare sa Bežičnom Slušalice Naočale - Kompatibilni za iPhone & Android Telefon - Pogodan za Filmove Igrice sa Daljinski Kontrolor (White RC)

Cloudro VR Slušalice - u 3D-u Virtualnu Stvarnost Naočare sa Bežičnom Slušalice Naočale - Kompatibilni za

KM 74.92

Iznos

❤️Visokog kvaliteta U smislu materijal, koristimo kožu-prijateljski, moderno i elegantno PU kože, što je više za disanje i udobno da obučem.U smislu težina i obujam, usvojili smo ultra-svjetlo materijala i koji se uvlace rasklapanje slušalicu dizajn. ❤️Jednostavno koristiti i foldable : Ovo VR slušalice je manje nego što misliš.To ne samo da je pogodan za porodicu koristiti, ali također pogodan za putovanja.Lako možete okrenuti tvom mobilnom u privatni u 3 D-u bioskopu/igru scenu, dopuštajući da ti da uzivam u virtualnu stvarnost u bilo koje vrijeme se i uživajte zapanjujuće 3 D efekte. ❤️Idealno Poklone : najbolji poklon za djece, obitelj i prijatelji, Jesi li još zabrinut zbog izabrao poklon?Ovaj 3 D slušalice je najbolji dar za djecu je porodica i prijatelji. ❤️Povezati Kablovsku : slušalice imaju svoje slusalice.Uzmi kabl sa naočarima i ubacite 3mm slušalicu jack da se spojiti na naušnicama. ❤️Anti-plavi leće : U smislu sočiva, koristimo anti-plave, 55mm visoko-definiciji nezavisni velike naočari, što može smanjiti korisnika oko umor i zaštititi vid.


Glavna svojstva

Izbor kupca

Kryptonics Zvezda Serije 31 Cm

KM 51.90

31" x 8" 9ply pro concave maple palubi sa dvostruko kicktail 80ab standard stisak kasetu 5" teskom aluminijuma Krypto "Zvijer" kamiona sa svim kamen završiti 54mm x 33mm, PU Ubrizgali polyu