Više Komplet od Google Kartona V2 Verzija 2 Virtualnu Stvarnost 3D VR Kutiju sa QR Šifra za Sve Vrste Pametan Telefone - Uključuje Glavu Remen, Nos/Čelo notes i Sisaljku (2Pack, Crna)

Više Komplet od Google Kartona V2 Verzija 2 Virtualnu Stvarnost 3D VR Kutiju sa QR Šifra za Sve Vrste Pametan

KM 17.99

Iznos

✅ NADOGRADITI DIZAJN : Uključuje nos blok i čelo stanu, telefon naivčina i glavu remen.Dakle, to će biti udobnije nego ostali Google od Kartona.Čelo blok će drži glavu dalje od površinu od kartona i držim karton više život.Ubacite naivčina pomoći da fiksni telefon, stalno bolje gledati. ✅ LAKO 3 KORAKA PODEŠAVANJE : Uključuje dobro položeno upute da se skupština super jednostavno za polako, brzo namještaljka!. ✅ KOMPATIBILNI ZA SVE TELEFONE : VR Kit tako lako radi sa svim vrstama i Phone i Android telefona da imaš ekran veličine do 6 inča!Sada se lako možete podijeliti sa prijateljima i obitelji.Virtualnu Stvarnost napravila jednostavnije, lakše je i zabavnije. ✅ NAJBOLJA SLIKA; Iskustvo stvarno očaravajuće, natrpano VR iskustva sa filmskim HD slika iz tvom mobilnom je ekran koristeći uključena biconvex leće nudi najbolja slika. ✅ VISOKOG KVALITETA : To napravio od AAA ocenu valovitom papira što je najjača materijal.Naš proizvod je najbolji kvalitet za ovo cijenu na tržištu.


Glavna svojstva

Izbor kupca

Kryptonics Zvezda Serije 31 Cm

KM 51.90

31" x 8" 9ply pro concave maple palubi sa dvostruko kicktail 80ab standard stisak kasetu 5" teskom aluminijuma Krypto "Zvijer" kamiona sa svim kamen završiti 54mm x 33mm, PU Ubrizgali polyu